NOTES DE PREMSANOTA DE PREMSA TROBADES PCEE CM 15/16MARRACROS OLVAN 30 DE MAIG DE 2015TROBADES PCEE CICLE INICIAL

NOTA DE PREMSA
El camp municipal de futbol de Berga va acollir, les darreres trobades multiesport d’enguany, dins el marc del Pla Català de l’Esport a l’Escola. En aquesta ocasió, la majoria d’escoles de primària del Berguedà, s’han tornat a unir per finalitzar el cicle de trobades esportives comarcals a les que acudeixen els alumnes de 1er, 2on 3er, 4rt, 5è i 6è. Els mestres d’educació física dels centres van coordinar la trobada a la qual van assistir alumnes de les escoles de Sant Joan, Vedruna, Santa Eulàlia, Xarxa, Galceran de Pinós, Alfred Mata, Sta. Mª d’Avià, Princesa Làscaris, la ZER Baix Berguedà, la ZER Berguedà Centre, Fedac Anunciata, Sant Marc – Bassachs, St. Martí i l’escola pública de Gironella. Aquestes trobades es poden realitzar coordinant una trentena de mestres els dies de les activitats i una quinzena de mestres d’educació física que prèviament es reuneixen, fora del seu horari laboral, per tal que els participants en puguin gaudir de la jornada esportiva.
En les dues jornades, uns 500 participants de 1er i 2on van gaudir d’un matí ple d’activitats esportives com l’aranya peluda, el salt del riu, el paracaigudes, l’stop, caça-ànecs i l’atrapa-cues.TROBADES PCEE CICLE MITJÀ

NOTA DE PREMSA
La zona esportiva Toni Sabata, va acollir dilluns i dimarts les trobades multi-esport dins el marc del Pla Català de l’Esport a l’Escola. Com cada any, la majoria d’escoles de primària del Berguedà, s’han unit per poder dur a terme les trobades esportives inter-centres. Els mestres d’educació física dels centres van coordinar la trobada a la qual van assistir alumnes de les escoles de Sant Marc-Bassacs, Vedruna, Santa Eulàlia, Xarxa, Sant Joan,  Galceran de Pinós, Alfred Mata, Sta. Mª d’Avià, Princesa Làscaris, la ZER Baix Berguedà, la ZER Berguedà Centre, Fedac Anunciata, St. Martí i l’escola pública de Gironella. L’objectiu d’aquestes trobades és promocionar la part educativa de l’esport a través del joc, i de la mateixa manera, donat que els grups estan conformats per nens i nenes de diferents escoles, per poder treballar l’esperit cooperatiu i socialitzador amb companys diferents del seu dia a dia.
Un total de 553 participants de gairebé tota la comarca, van disfrutar d’un matí ple d’activitats esportives. El recinte s’organitza en diversos espais, en els quals, a través de rotacions tots els participants completen les activitats;  el ringo-gol, gallines-guineus i serps, toca-conills, memory, multijocs, my god i l’original tennis-llençol.
Les properes trobades programades seran per al tercer trimestre.


Salutacions,
Cristina Saiz
Tècnica d'Esports
CONSELL ESPORTIU DEL BERGUEDÀCRÒNICA ORIENTACIÓ OLVAN

Diumenge 25 de gener, dins la lliga de curses d’orientació del Berguedà, es va desenvolupar la trobada d’Olvan. Conjuntament amb la cursa popular per adults, els participants escolars, uns cinquanta, van completar els circuits corresponents a les seves categories i en molts casos, engrescats van poder realitzar el següent en dificultat. La canalla podia anar en grup, per parelles, individualment o amb pares, mares, avis i/o gossos. Tothom va ser obsequiat amb una aigua, una bossa de patates i una medalla. La valoració general de l’esdeveniment va ser molt positiva i amb la intenció de promocionar aquest esport dins la comarca del Berguedà. La jornada fou organitzada pel ClubOrientació Berguedà, el Consell Esportiu del Berguedà i amb el suport de l’ajuntament d’Olvan. La propera cita d’orientació serà a Bagà el 26 d’Abril.

Salutacions,
Cristina Saiz
Tècnica d'Esports
CONSELL ESPORTIU DEL BERGUEDÀNOTA DE PREMSA CROS GIRONELLA

Diumenge 21 de desembre es va dur a terme el segon cros escolar de la temporada, l’indret escollit fou el de l’Ermita de Sant Marc a Gironella. Amb fred, però molt bon ambient, els 138 corredors van afrontar les seves respectives distàncies, que oscil·laven entre els 200 i 2200 metres. Tots els participants van rebre una medalla i el sorteig d’un casc freestyle, que va recaure en Núria Armengau de l’escola La Valldan de Berga. El cros va estar organitzat pel Consell Esportiu del Berguedà, el Club Atlètic Gironella, el Club Atlètic Berga i l’Ajuntament de Gironella.
El proper cros serà el 18 de Gener a Cercs.


Salutacions,
Cristina Saiz
Tècnica d'Esports
CONSELL ESPORTIU DEL BERGUEDÀNOTA DE PREMSA CROS BERGA

La ciutat de Berga va acollir el diumenge 23 de novembre el primer cros escolar de la temporada. La jornada esportiva es va desenvolupar en un ambient molt festiu i el clima va respectar l’esdeveniment.
Els 203 participants van resseguir el circuit amb distàncies d’entre 200 i 2500 metres.
Donat el caire participatiu de la jornada i la filosofia del consell esportiu, tots els corredors van obtenir una medalla de participació i entre tots ells, es va rifar un casc free-style per activitats com la btt o les diferents modalitats de patins que va ser entregat pel regidor d’esports Jaume Vegas a Lluc Ros, de l’escola Princesa Làscaris de Casserres.
El cros fou organitzat per el Consell Esportiu del Berguedà, el Club Atlètic Berga, la Mila de Gironella i el suport i la col.laboració de l’ajuntament de Berga.
Les properes activitats atlètiques pròpies son: el 13 de desembre la cursa infantil de la Marató de TV3 i el segon cros escolar de la temporada el 21 de Desembre a Gironella.Salutacions,
Cristina Saiz
Tècnica d'Esports
CONSELL ESPORTIU DEL BERGUEDÀ

TROBADES MULTIESPORTIVES DE CICLE SUPERIOR
La setmana passada, dijous 23 i divendres 24 d'octubre, es van dur a terme a Berga, les trobades multiesportives dins el marc del Pla Català de l’Esport a l’Escola que es van celebrar a la zona esportiva Toni Sabata.
Com cada any, moltes escoles de primària del Berguedà, s’han unit per poder dur a terme aquest esdeveniment comarcal. Els mestres d’educació física dels centres van coordinar la trobada a la qual van assitir alumnes de les escoles de Sant Joan, Vedruna, Santa Eulàlia, Xarxa, Galcerán de Pinós, Alfred Mata, Sta. Mª d’Avià, Princesa Làscaris, la ZER Baix Berguedà (Montmajor i Olvan), la ZER Berguedà Centre (Vilada i Borredà), Fedac Anunciata, Escola Sant Marc (Bassacs), Escola Sant. Martí i l’Escola de Gironella.
Aquestes trobades es poden realizar coordinant una trentena de mestres els dies de les activitats i una quinzena de mestres d’educació física que prèviament es reuneixen, fora del seu horari laboral, per tal que els participants puguin gaudir de la jornada esportiva. Un total de 575 participants de 5è i 6è van gaudir d’un matí ple d’activitats esportives com l’hoquei, plantar pilota, tenis-cementiri i el tira-tronc (versió muntanyenca de les bitlles catalanes).
En els dos propers trimestres es realitzaran les trobades de Cicle Mitjà i Cicle Inicial de primària. Salutacions,

Cristina Saiz
Tècnica d'Esports

CONSELL ESPORTIU DEL BERGUEDÀ
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada